luni, 14 februarie 2011

NU la etnobotanice !!!

Noaptea, tarziu eu stau si scriu,
Printre carti si poezi,
Ma intreb daca veti sti,
Etnobotanicele ce-or fi?

Este ora 12.30 AM si taman ce s-a terminat Badea pe Antena 3, ultimele comentarii ale lui erau despre etnobotanice.

Poate nu ma apucam sa scriu daca nu cunosc un caz concret al unei doamne, care are o fetita, eminenta, dar datorita acestor erori din laborator, fetita a ajuns sa isi doreasca sa nu mai traiasca.
Aici vin cu o intrebare, oare inainte de a merge la un magazin de vise si sa ne gandim ca ne vom simti bine, nu ar fi mai util sa mergem la o cofetarie?
Prin studii s-a demonstrat cat de bine se simte creierul nostru cand mancam ceva bun.
Nu vreau sa ma gandesc la cei ce pun in vanzare aceste produse, ci la consumatorii care merg fara retinere, care inainte sa se gandeasca la ei ca si persoane, ca si copii, soti, sotii, parinti sau ce or mai fi ei pentru cei din jur,  merg si isi pun viata, sanatatea si mai ales personalitatea in joc, pentru ce, dragii mei?
Pentu cei care vor sa faca bani de pe spatele unor oamnei, putin descumpaniti sau poate putin ravasiti in ganduri in momentul respectiv.
Eu zic sa reflectati foarte bine la voi insiva, sa cautati in interior si apoi in exteriorul vostru sa vedeti ca mereu exista  o mana intinsa, care va va sprijini fara prea multe cerinte.

Azi, vroiam ceva mai frumos sa scriu pe acest blog, unde cei indragostiti sa se regaseasca, insa doresc sa sustin ceea ce vor face Morar cu Buzdugan azi cand vor spune NU la etnobotanice!

4 comentarii:

  1. corect!!! nu etnobotanicelor

    RăspundețiȘtergere
  2. EIII..nai vazut starea d bine ...e bine si cu astea ca d asta is facut sa ati dea starea aia de bine si sa vrei sa o ai tot timpu!!...si te face sa vrei cat mai mult...si eu vreau sa ma las da nu prea pot si cateodata nici nu vreau

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Anonim poate daca te gandesti la cei dragi vei putea, insa trebuie sa fii constient ca nu te ajuta decat sa ai o stare de bine pe termen scurt, iar apoi...
    Nu sunt buna sa dau sfaturi si nici sa iti spun ce sa faci, decat sa iti spun: gandeste-te la tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. anonimule eu zic sa incerci sa gasesti o alta modalitate de a te simti bine pe termen lung si fara bani. sunt o gramada de posibilitati. crede-ma.

    RăspundețiȘtergere